Pelican – The Pelican Motel

ikzelf, mijn vrouw 2 jonge dochters, schoonmoeder en mentaal gehandicapte tante reisden naar mijn vrouw andere tantes bruiloft uit NW Florida. De bruid had het motel voor ons online geboekt en betaalde de aanbetaling omdat de foto ‘ s online er erg mooi uitzagen..onnodig te zeggen dat de foto ‘ s zijn erg decieving. We reden vanuit het noordwesten van florida, een 12 uur rijden in de verwachting om een mooi afdaling motel aan te komen. Bij binnenkomst in de lobby, bent u greated met een verschrikkelijke geur van sigarettenrook,het tracking-systeem is een droog uitwisbare bored voor wie een kamer heeft en wie niet. Nadat je je sleutel hebt ontvangen..Ja, ik zei sleutel, ze instrueren je dat je op een van de twee plaatsen kunt parkeren. Parkeerplaats een U wordt geïnstrueerd om uit te gaan in de straat en er is een kleine rit door…u rijdt door de begane grond van het motel naar een kleine parkeerplaats…mijn gok houdt ongeveer 16 voertuigen, als je in een full size pick-up of matige grootte SUV zijn een squeeze en ze instrueren u om een gids te hebben bij het uittrekken als gevolg van zijn een blinde oprit recht uit in de snelweg. De andere parkeerplaats is aan de overkant van de straat in de supermarkt parkeerplaats. Zodra we de parkeerplaats situatie behandeld we gingen naar onze kamers, had twee van hen en beide waren op de 3e verdieping. Mijn vrouw en ik waren in orde, maar de inlaws hadden het moeilijk om de trap op en af te gaan, dus ik ging en vroeg hen een begane grond Kamer, ze werden verplaatst naar de tweede verdieping. Dus moesten ze nog 1 trap naar beneden. Ik deed de deur open,hoewel het voelde alsof ik er mijn schouder in kon steken en hem open kon duwen, kwamen we in de kamer.Je moet niet vergeten om de deur te vergrendelen bij het verlaten want ze niet automatisch vergrendelen zoals de meeste moderne motels de hele kamer was vochtig, het tapijt was plat nat, en er was aangrenzende deuren naar de volgende kamer. ik opende de deur, om te controleren en ervoor te zorgen dat de andere deur was veilig en er was schimmel helemaal rond de deur jam. Ik ging weer naar beneden en klaagde over de schimmel en alles nat, de man aan het bureau vertelde me dat ze niet een andere kamer en dat het south carolina en ze hebben een hoge luchtvochtigheid…vochtigheid???? Im van NW florida waar we hebben warmte-index van 115 met 100% luchtvochtigheid..gemeenschappelijk. Dus ging ik terug naar onze kamer. De eerste nacht was verschrikkelijk, het matras voelde alsof je sliep op een laken gegooid over veren, gelukkig brachten we onze kussens van huis want je kon net zo goed niet hebben een. De website ook niet aan de brandweerkazerne dat is ongeveer 3 of 4 blokken verderop te vermelden, zodat sirenes gaan de hele nacht lang. Het leek er ook op dat de wezens van de nacht na 21.00 uur naar buiten kwamen. Als ik mijn CCW niet had gehad, had ik me niet zeker gevoeld dat mijn familie hier was. Dus de volgende ochtend hebben we gedoucht,die volgens mij was ontworpen voor een dwerg, Im 1.75 m en de douchekop was in mijn borst. Na een dag van bezoek met de familie, kwamen we terug en onze kamer was niet schoongemaakt en geen schone handdoeken, die er slechts twee om te beginnen, vroeg ik de dame om een aantal handdoeken en ze vertelde me dat de handdoeken waren niet inteded voor strand of zwembad gebruik, ik vertelde haar dat we niet naar niether waren geweest en dat er vier van ons. Mijn vrouw en ik bespraken het en werden besloten om ergens anders te verblijven, maar we hadden vooraf betaald voor het verblijf voor het controleren van de plaats en ze geven geen terugbetalingen, dus we zaten vast. Geen van de kamers zijn hetzelfde ingericht, onze had een kleine keuken met een fornuis magnetron en koelkast, maar alles was ernstig verouderd. Er zijn twee zwembaden op het terrein, een groot familie zwembad en dan een kleine voor de kiddies, beide hadden de helft van het strand in hen. De enige complimenten die ik heb is dat het hier goedkoop is, maar ik denk dat je krijgt waar je voor betaalt. Het motel ligt direct aan het strand, maar omdat het van de Smaragdkust komt, maakte dat geen indruk op ons. De locatie is geweldig, er is een mooie supermarkt en een geweldige pizza gezamenlijke accross de straat. Ik begrijp dat de plaats is particulier eigendom en geëxploiteerd, maar het gezien zijn betere jaren, Ik vraag me af of het nog steeds staan na Irene. Als een professionele brandweerman van 14 jaar heb ik het gevoel dat deze plek is een brandval en moet worden veroordeeld. Neem je geld en blijf ergens anders, als yiou aandringen op een verblijf hier proberen om te controleren een paar kamers voordat je blijft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.