My First Orgy – Erotic story

Donna ‘ s Note: This is actually an account written by a good friend of mine, who has allowed me to share it here. Ik vond het een geweldige lezing, en ik hoop dat jullie er net zoveel van genieten als ik!

first group sex story

het woord ‘orgie’ kan verschillende dingen oproepen voor verschillende mensen, vooral als je er nog nooit een hebt meegemaakt.

sommige mensen kunnen zich een louche betast in een donkere kamer voorstellen. Anderen kunnen zich een weelderige en toegeeflijke Grieks-Romeinse affaire voorstellen, met druiven en wijn die wellustig over kronkelende lichamen morsen. In de praktijk is een moderne orgie geen van deze dingen – hoewel er zeker elementen van beide zijn.

laat het me uitleggen.Het was een paar jaar geleden dat ik, voor een verjaardagsfeestje, door mijn partner werd uitgenodigd voor een ongelooflijk exclusief evenement in een intimiderend duur deel van Londen; een vrouwelijk gericht, Vrouwelijk georganiseerd seksfeest voor jonge professionals.

ik was nerveus toen ik aankwam in de moderne lobby met glazen front; het was niet mijn eerste evenement, maar het was zeker het meest exclusieve en als zodanig wilde ik graag een goede indruk maken, zowel voor mijn partner als voor mijzelf.

Respect is de sleutel bij een dergelijke gebeurtenis. Goede manieren zijn belangrijk, en er zijn strikte regels die moeten worden nageleefd om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is, verantwoordelijk en plezier heeft. Dat is tenslotte het hele punt van een gebeurtenis als deze.De regels zijn in het algemeen vooraf overeengekomen, en op dit moment was het verboden voor een man om een gesprek te voeren met een vrouw, behalve met zijn partner. Als een van de vrouwen geïnteresseerd is, zouden ze je benaderen-nooit andersom.

mijn partner en ik gleden in de roestvrij stalen lift en stegen van de lobby naar de bovenste verdieping. We kusten en kalmeerden elkaar als het klom naar de top van het gebouw, en toen de deuren uiteindelijk gepingd open een pluche, paars en chroom kamer werd geopenbaard aan ons.

het was onberispelijk; het paarse velours strekte zich uit van het tapijt halverwege de muren, waar het werd opgewacht door spiegels die de rest van de weg tot aan het plafond bereikten. De verlichting was zacht en er stroomde wat rustige muziek om ons heen. Het voelde meer als een wijnbar dan een plek voor een orgie.We werden snel opgewacht door een vrouw die onze Namen afnam en ze van een lijst haalde, vervolgens onze jassen nam en, terwijl ze rustig en beleefd de basisregels vaststelde, ons begeleidde door enkele dubbele deuren naar een soort lounge, waar ongeveer 30 mannen en vrouwen, allemaal slim gekleed en sommigen in gemaskerde maskers, cocktails nipten en babbelden.

sommige lagen al op de brede, zachte banken, dichter bij elkaar. De vrouwen overtroffen de mannen ongeveer twee tegen een. Dit was zeker hun avond, hun evenement. Dit was voor hen, en ik was maar al te blij om er deel van uit te maken.

nadat mijn partner en ik elk een glas champagne hadden gekocht, werden we al snel benaderd door een mooie jonge vrouw in een zwarte satijnen jurk die niet lang genoeg was om het kant rond de bovenkant van haar kousen te verbergen.

na wat gebabbel werd ik door mijn stropdas naar de bank geleid, zeer bewust van de warmte van andere lichamen om ons heen. Ik kon overal flirterig gelach horen, naast kussen, kreunen, Zuchten en het geritsel van handen over kleding. Andere koppels zaten aan de rand, observeerden en genoten van elkaar, kijkend naar de scène.

al snel waren er meer handen op mij, en mijn eigen handen dwaalden af op anderen. Het was net genoeg om te zien en net donker genoeg om mysterieus te zijn. Mijn vingers registreerden het ene moment de tailleband van een jarretelgordel, en het volgende moment de warme huid van een dij, terwijl mijn eigen huid bevochtigd was met de lippen van anderen.

daarna had niemand haast om te vertrekken. We hadden elkaar allemaal leren kennen en we zaten gewoon, in verschillende staten van uitkleden, en chatten, met charmante flitsen van schaamte, over wat we net een deel van waren geweest.

plotseling was het geen orgie meer, het was gewoon een verzameling van zeer gelijkgestemde mensen die van elkaars gezelschap genoten. En dat is de echte aantrekkingskracht van een moderne orgie.

Lees meer sex stories

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.