Modern, Two-tone Quilt Block Pattern

Ik ben zo verliefd op dit gast post project vandaag. Amanda Woodruff is shaing een eenvoudige, maar prachtige quilt blok patroon met jullie allemaal! De afgewerkte quilt is een mooi voorbeeld van hoe het nemen van een traditionele quiltblok en het maken van het met slechts twee kleuren, geeft de hele quilt een frisse, moderne gevoel.

Voeg daarbij het feit dat het een subtiel, laag volume grijs en wit palet en het is nog opvallender, als je het mij vraagt. Hier is meer over het project (evenals een speciale korting) van Amanda:

laag volume twee kleuren quiltpatroon

laag volume twee kleuren quiltpatroon

Hi! Het is Amanda van Westwood Acres.

normaal gesproken vind ik het leuk om te delen over onze Liberty club & low volume clubs, maar vandaag ben ik enthousiast om een nieuw project met u te delen!

de laatste tijd heb ik liefde voor de eenvoud van 2 kleuren quilts. Ze zien er prachtig uit op bedden en gaan nooit uit de mode. Dit bijzondere patroon is een van mijn favorieten om mee te spelen in het afgelopen jaar, tweaken en het uitproberen van nieuwe dingen als ik ga.

vrij Modern Tweekleurig quiltpatroon

bijvoorbeeld, Ik heb mijn dubbelster quilt gemaakt met halve vierkante driehoeken. Ik vond het niet leuk om al die stukjes op te knappen, dus schreef ik een elegantere oplossing op. Hopelijk zul je de resultaten net zo leuk vinden als ik!

Free Two Tone Star Quilt Block Pattern

de blokken eindigen op 16″ x 16″. Ik heb de routebeschrijving uitgewerkt in een handige printable (Klik hier om te downloaden).

of pin deze afbeelding om deze pagina voor later op te slaan.

na update: Ik heb een paar mensen vragen me over yardage eisen voor dit blok/quilt.

om een blok alleen te maken heb je 1/4 yard van het wit en 1/4 yard van het grijs nodig.

om de quilt te maken heb je 6 1/2 yards van de achtergrondkleur (wit) nodig voor blokken + sjablonen/randen en 4 yards van de contrastkleur (grijs).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.