Mijn Ex verliet me voor iemand anders-Vraag Craig

vandaag gaan we praten over mijn ex links voor iemand anders. Het is me eerder overkomen en het is een van de ergste gevoelens in de wereld. Het is zo eng en zo pijnlijk. Want als je in die situatie zit, geloof je echt dat deze nieuwe persoon beter is dan jij. Ze zijn aantrekkelijker dan jij. En die nieuwe relatie die ze hebben is geweldig. Dat is altijd de fantasie en dat zullen ze allemaal zijn. Oh, zo blij. Oh ja. Het is angstaanjagend. Ik heb het over het meisje waar ik eerder mee uitging, de applebee ‘ s meisje waar ze begon met iemand anders direct nadat we uit elkaar gingen. Het was minder dan twee weken. Ze gingen uit op dates. Toch? Ik was er kapot van en ik was geschokt. Ik had geen idee wat ik moest doen.

Craig Kenneth: 01: 22 Ik begreep er niets van. Ik was helemaal kapot en weggeblazen. Ja, dat was je, en het was het ergste gevoel in de wereld en ik was zo bang en ik ging naar Margaret. Toen begon ik je te zien. Dit is nu ongeveer zeven jaar geleden en misschien meer, toch? Ik denk dat dat nu misschien een beetje meer is, en ik had de angst dat ze met deze man zou trouwen. Ze zagen er geweldig uit. Ze begonnen foto ‘ s op sociale media te plaatsen. De relatie ziet er geweldig uit. Nu nemen ze foto ’s in Kersttijd, Kersttijd, foto’ s tonen irritant man. Ik wilde sterven. Het voelde verschrikkelijk, behalve dat hij eruit zag als biggie buffet. Hij zag eruit als een buizerd en een oude stripfiguur zocht ze op en dus was het absoluut angstaanjagend en gewoon eng. Ik bedoel, je bent gewoon zo bang dat deze nieuwe persoon beter is dan jij.

Craig Kenneth: 02: 19 Ik kan je vertellen dat dit de hele tijd gebeurt. De hele tijd. Mensen verlaten je de hele tijd als ze denken dat deze nieuwe persoon gaat geweldig en geweldig zijn, en soms zijn ze in het begin, maar na niet al te lang van een tijd, zul je merken dat die nieuwe relatie valt veel vaker dan het duurt. Ja, Dat klopt, en dus heb je het gevoel dat ze nooit meer terugkomen. Die relatie zal eeuwig duren. Ik kan je vertellen dat in waarschijnlijk meer dan 95 procent van de gevallen, die relatie niet eens weet. Dat doet het gewoon niet omdat ze die persoon niet echt kennen. Ze hadden gewoon de fantasie van wie die persoon is. Ze voelen lust en de tractie voor deze nieuwe persoon, ze denken dat het geweldig zal zijn. Vaak is het niet zo geweldig en het is niet zo lang voordat ze je missen en weer terugkomen, en dus als je de tijd besteedt aan persoonlijke groei zoals we leren hoe je een betere partner te zijn, hoe je je gehechtheid stijl te begrijpen, werken door middel van gehecht, jezelf te begrijpen.

Craig Kenneth: 03: 35 Ja, je gaat jezelf een veel betere kans geven als ze het idee om terug te komen opnieuw bekijken, wat de hele tijd gebeurt en ik weet dat ieder van jullie die deze video bekijkt, bedankt. Nee, nee, nee, niet mijn situatie. Ik ga gebeuren. Geesten hopeloos. Ik weet dat hij er goed uitziet en de hare er goed uitziet, maar de mijne is hopeloos. We hebben allemaal het gevoel dat dat helemaal niet zo is. Nee, Ik zie nu dat het op dat moment hopeloos is, want er is niets wat je gaat doen om ze te overtuigen om terug te komen. Toch? Maar als je het tijd geeft, is de kans groot dat je een andere kans krijgt en het is wat je in die tijd doet om jezelf de beste kans te geven en het is moeilijk. Het is echt moeilijk omdat je misschien denkt dat je er klaar voor bent en je doet veel werk, maar vaak is het niet eens genoeg en dan kom je weer voor die persoon en heb je gewoon een complete kernsmelting, toch?

Craig Kenneth: 04: 40 dan eindig je huilend bij Applebee ‘ s alsof ik wat deed? Waarom het meisje van de Applebee? Precies. Dus vandaag kreeg ik een e-mail coaching van een vrouw in haar midden twintig dating een man die was slechts een paar jaar ouder en ze zei, hallo Craig. Ik ben mentaal en emotioneel in een slechte positie, dus ik ben dankbaar voor advies of hulp. Ik ben verteerd door deze breuk en het voelt alsof ik gek geworden ben. Oké. Dan zijn we veilig. Ik denk dat het vrij duidelijk is hoe velen van ons zich voelen. Recht. Ze zegt dat ik niet meer kan. Mijn ex is onlangs gescheiden en heeft meerdere kinderen. Ik ben nooit getrouwd geweest, noch heb ik kinderen, maar ik vond het leuk om tijd door te brengen met zijn kinderen. Hij en ik ontmoetten elkaar in 2011. We hadden een kortere. Ja, ja, precies. Lang. We hadden een korte vlam, maar bleven sindsdien goede vrienden.

Craig Kenneth: 05: 46 we verloren maar een paar keer het contact. We hadden altijd een speciale band met elkaar. We kwamen weer bij elkaar in 2016 en toen ging hij door een scheiding. We waren elkaars beste vriend. Nu vermoed ik dat hij haar waarschijnlijk als kruk gebruikte in zo ‘ n moeilijke tijd. Ze troostte hem hiermee. Ja, ze gaat verder met te zeggen dat hij eindigde met een ontmoeting iemand anders afgelopen januari en eindigde dingen met mij in februari om deze nieuwe persoon die hij ontmoette na te streven. Dat is verschrikkelijk. Dat is verschrikkelijk. Dus hij of zij denkt dat dit mijn beste vriend is en ik ben er geweest en nu heeft hij haar verlaten voor iemand anders en ik ben er geweest en nu is hij het aanbod. Van een andere vrouw, ze sterft van binnen. Zo voelt het. Je bent gewoon het slechtste gevoel. Ik was er kapot van en totaal overrompeld door dit alles, wat ik ook heb meegemaakt. En je weet dat deze nieuwe persoon, hij is met zijn gescheiden of gescheiden en nog niet gescheiden van haar man of zo heb ik gezien na facebook stalking, dus ze is. deze vrouw is niet klaar voor een nieuwe relatie. Ze gebruikt hem waarschijnlijk om

Coach Margaret te komen: 07: 13 voor haar. Ik wilde zeggen, hoe ingewikkeld is dit na een scheiding? Gebruikte haar om hem te troosten en de eerste relatie na een scheiding werkt zelden.

Craig Kenneth: 07: 25 Nope. En dat is wat er gebeurde met mij en applebee ‘ s meisje. Recht. Ik wist er toen niets van. Ik wist niet dat ze er niet klaar voor was.

Coach Margaret: 07: 33 Het kan zwaar aanvoelen als je Kevin Heady bent, je weet wel, spannend. Prachtig. Geweldig. Als je uit een relatie komt. Zeker,

Craig Kenneth: 07: 41 Yep. Hij vertelde me hoe hij zich voelde alsof hij in een sprookje leefde met een nieuwe vrouw. Alles was perfect en hoe ze hem completeert. O jee. En ze schreef zelfs kots.

Coach Margaret: 07: 57 mee eens. Ja. Zich daarvan bewust als ze grappen over hen maken. Maar dat is leven in een sprookje, maar dan vertelt het je dat hij je voltooit

Craig Kenneth: 08: 06 running. Ja. Dit is het. Dit gaat niet duren. Ik nam de breuk niet goed op. Ik vertelde hem dat hij een fout maakte en ik smeekte hem om het te heroverwegen. Ik wilde samen aan dingen werken, maar zijn besluit stond vast. Ervoor. Omdat deze nieuwe vrouw zich voelt als een drugshuis

Coach Margaret: 08:27 en weet je, Hij heeft al jaren een ongemakkelijke relatie, dus hij is niet van plan om zich daar vast te binden. Festival.

Craig Kenneth: 08: 34 Ja. En dus komt ze uit deze relatie. Ze hebben allebei een fantasie. Ervoor. Zijn belangrijkste en enige reden om niet bij mij te willen zijn was geld gerelateerd. Oh. Hij voelde dat hij de levensstijl kon leven die hij wilde met mijn inkomen en zijn inkomen samen en hij wilde me niet onderhouden. Ze gaat verder met te zeggen dat we niet samen woonden of zelfs praten over samenwonen. Dus ik weet niet hoe we me zouden steunen. Dit nieuwe meisje dat veel meer geld verdient dan ik en waarschijnlijk meer dan hij weer, facebook stalken. Ik denk dat hij de fantasie heeft dat een vrouw voor hem zorgt. Net als zijn mama. Ja, daar ben ik het mee eens. En ik denk dat zijn vrouw dat Voor een tijdje krijgt, maar dit moet nogal een levensstijl zijn. Ja. Dus omdat hij toen getrouwd was. Hij ging met haar uit en nu is hij opgewaardeerd tot iemand die al dat geld verdient.

Craig Kenneth: 09: 37 Rechts. Totdat ze het beu wordt en zegt, Ik wil niet daten met een man die geen geld verdient zoals jij, maar zo spectaculair kan het niet zijn. Nee, Het is Levensstijl. Excuseer me. Waar zijn je prioriteiten? Ervoor. Ze zegt dat hij nooit over geld of mijn inkomen sprak voordat hij haar ontmoette. Zijn moeder stierf toen hij ongeveer 10 jaar oud was. Is dat het een alcoholist was en er niet veel was en niet voor hem en zijn broers en zussen zorgde na de dood van hun moeder. Zie deze mama Fantasie. Je hebt gelijk. Mijn vraag is, is er nog hoop voor hem? En ik. Bedankt voor het luisteren. Ik ben het zat dat mijn vrienden en familie me vertellen om gelukkig te zijn en verder te gaan. Nou, ga verder, maar je zult nu niet alleen gelukkig zijn. Nee, en ze zei, Ik heb net besloten. Merk op dat ik angst heb en ik neem er medicijnen voor.

Craig Kenneth: 10: 33 zo goed voor haar om daarmee om te gaan. Er is geen reden voor haar om te lijden in zo ‘ n moeilijke tijd om hem te bereiken. Precies. Dus ik denk dat er hoop is voor deze situatie. Of je hem wel of niet terug wilt nemen als hij terugkomt, dat is een ander verhaal voor jou, maar dit gaat niet duren. Dat is hij. Hij denkt dat hij zijn mama heeft gevonden. Wie gaat er voor ze zorgen? Ze zal het daarna beu worden. Nee, geen idee. Dat zou niet te lang duren. Hij is gevonden Als rijk, rijk, mama om voor hen te zorgen en ze zal waarschijnlijk zeggen dat je niet echt ambitieus bent zoals Ik wil, en je verdient niet zoveel geld als ik nodig heb. Ik wil niet uitgaan met iemand die zo blut is als jij. Hoeveel kinderen zijn er? Hij heeft meerdere kinderen.

Craig Kenneth: 11: 19 Oké. Denk ik dat er hoop is? Ja. Laat zien dat hij weer terugkomt en als hij dat doet, weet je, zou ik zeker niet haasten om hem terug te nemen want Weet je, Hij verliet je voor iemand anders, toch? En je wilt laten zien dat je jezelf respecteert en je waardeert wie je bent, dat je niet zomaar iemand laat komen die je verlaat voor een andere vrouw. Als je dat doet, zal hij niet echt respect hebben. Nee, Ik ben niet gemeen. Hij besprak niet eens hoe moeilijk het was om deze dame

Coach Margaret te verlaten: 11: 54 waar hij al een tijdje bij was. Hij kon alleen maar aan zijn levensstijl denken. Wat hij ook bedoelt, we weten niet of hij een jacht en twee vliegtuigen heeft. Dus een bescheiden zwembad bij hem thuis. We weten niet precies wat hij heeft of wat hij bedoelt.

Craig Kenneth:12: 06 het klonk niet alsof hij dat deed. Het klinkt alsof het goed met hem ging. Coach Margaret: 12:11 Hij maakt zich zorgen om geld in zijn schep. Kinderen en onkosten. Bevestigend. Dat zal moeilijk worden.

Craig Kenneth: 12: 16 so I think he ’s got a fantasy situation going on here too and I do think he’ s going to come back

Coach Margaret: 12:22 en hoe we er ook naar kijken en hoe volwassen we ook zijn, mama is er altijd.

Spreker 3: 12: 29 Ja.

Craig Kenneth: 12: 30 dus, um, Weet je, neem wat tijd om echt na te denken over of dit een gezonde situatie is om jezelf daar te zetten. Recht. En weet je, als hij dit nu doet, wat als een andere mama later komt met een hoger inkomen? Ja. Weet je, Hij kon het opnieuw doen

Coach Margaret: 12:47 en ook zich ervan bewust dat, Weet je, Hij heeft niet volledig verwerkt de eerste relatie. Hij heeft niet genoeg tijd gehad om te rouwen in welke mate hij ook gaat of om te gaan met deze woede in welke mate hij ook gaat en hij is gewoon nog niet klaar om te herinvesteren. Dat zou ik niet denken. Zo klinkt het niet, maar het klonk waarschijnlijk alsof je tijd doorbracht met de zijne, met zijn kinderen en je investeerde in hen en je soort van. Het werd heel snel familie voor je. Ja. Ja.

Craig Kenneth: 13: 15 maar weet je, als je in een situatie zit dat je ex je verlaat voor iemand anders, zullen je vrienden en familie vaak zeggen dat het hopeloos is. Ze komen nooit meer terug. Stuur hem weg. Ja. Dat is gewoon helemaal niet het geval. En zoals in mijn situatie, had ik nog een kans met het meisje van de applebee. Ik denk echt dat ze contact zocht met negatief, maar dat is waar ik alles verkeerd deed. En dat is het moeilijke deel is weten wat te doen. Hoe ga ik ermee om? Dat maakt het zo moeilijk om uit elkaar te gaan.ze zijn zo eng, overweldigend, verwarrend. Er staat veel druk op je. Je vrienden en familie geven je slecht advies. Het is niet makkelijk. En daarom

Coach Margaret: 13:57 ‘ s nachts ben je hier en we zeggen altijd, weet je, je kunt er zeker van zijn dat iedereen gaat denken over een breuk en zich afvragen of het de juiste of de verkeerde beslissing was. Dus Weet je, de gedachte is er op een bepaald moment en we zullen er op een bepaald moment zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.