Lucy (Goddard) Kalanithi

4.9 op 5

71 Patiëntwaarderingen
57 Patiëntcommentaren

de reacties van patiënten worden verzameld uit onze Patiënttevredenheidsenquête en in hun geheel weergegeven. Patiënten worden niet geïdentificeerd voor vertrouwelijkheid en privacy van de patiënt.

SHC patiënt, april 2020

Lucy was professioneel, vriendelijk en geeft echt om haar patiënt. Ze is gedetailleerd en luistert heel geduldig naar onze situatie en zorgen. Ze probeerde ook onze behoeften te begrijpen en voor mijn vaders toestand te zorgen. Lucy is geweldig! We waarderen haar echt! Bedankt Lucy!

SHC patiënt, Jan 2020

ze was geweldig! Medelevend, deskundig, een goede luisteraar en zeer duidelijke uitleg.

SHC patiënt, Jan 2020

Dr. Goddard Kalanithi was erg aardig en begripvol en stelde me meteen op mijn gemak. Wat voelde als een groot probleem voor mij voelde beheersbaar bij het spreken met haar. Ik voelde vertrouwen in haar vermogen als arts om de beste manier te kiezen om mijn probleem te behandelen.

SHC patiënt, Dec 2019

Dr. Kalanithi is awesome

SHC patiënt, Dec 2019

Dr. Lucy K. is wonderful (Express Care)

SHC patiënt, Dec 2019

Dr.Kalanithi was een ongelooflijk, doordachte arts die tijd vrij nam om voor ons als mensen te zorgen, niet alleen patiënten. Hoewel ik in de eerste plaats was er om een diagnose te bevestigen, ze ging boven en buiten in het proberen om opties van symptoomverlichting, waarschuwingssignalen, en zelfs het helpen van me vinden van een eerstelijns zorgverlener aan mijn unieke behoeften aan te passen.

SHC patiënt, Nov 2019

Dr. Kalanithi was erg warm, zorgzaam, deskundig en informatief. Ze bracht veel tijd met me door en was erg bezorgd over mijn probleem. Ik mocht haar heel graag.

SHC patiënt, Sep 2019

Dr. Kalanithi was geweldig. Het is altijd moeilijk om een afspraak te hebben voor gevoelige zaken. Ze was niet veroordelend en in plaats daarvan was ondersteunend en attent. Een verrassend positieve ervaring tegenover een negatieve moet worden gezien.

SHC patiënt, Aug 2019

Dr. Kalanithi was fenomenaal.

SHC patiënt, Aug 2019

een van de beste zorgverleners in lange tijd!

SHC patiënt, Jul 2019

Dr. Kalanithi was geweldig-ze was warm, vriendelijk, een goede luisteraar, deskundig, en echt bezorgd over het krijgen van me beter. Ze had haar verpleegster Kelly, volgde me na mijn afspraak, om zeker te zijn dat ik me beter voelde.

SHC patiënt, Juni 2019

Dr. Lucy (Goddard) Kalanithi is fenomenaal. Ik voelde me beluisterd met mededogen en ook stellaire kennis. Het deed me denken aan care aan de oostkust in Boston. Efficiënt, maar grondig en met uitmuntendheid.

SHC patiënt, Juni 2019

verbazingwekkende, zeer zorgzame arts.

SHC patiënt, Mei 2019

ik waardeer de tijd die de arts nam om me de redenen achter de diagnose uit te leggen en wat de volgende stappen zouden moeten zijn.

SHC patiënt, Mei 2019

uitstekende zorgverlener.

SHC patiënt, Apr 2019

uitmuntend arts.

SHC patiënt, Mrt 2019

Dr. K. is uitzonderlijk.

SHC patiënt, Mrt. 2019

aanvankelijk werkte ik met een zeer aardige bewoner die mijn symptomen & tests doormaakte – hij was gracieus & patiënt & zal zeker een goede zorgverlener zijn. Dr. Kalanithi was fantastisch – bevestigde mijn diagnose.

SHC patiënt, Feb 2019

attent, geduldig en empathisch

SHC patiënt, Jan 2019

Dr. Lucy Kalanithi ‘ s zorg en zorg waren uitzonderlijk — Dank u!

SHC patiënt, Dec 2018

Dr. Kalanithi was zo vriendelijk, zo zorgzaam en zo professioneel.

SHC patiënt, Dec 2018

Dr. Kalanithi was efficiënt met mijn tijd en gaf me het gevoel dat mijn zorgen werden gehoord en behandeld.

SHC patiënt, Dec 2018

Dr. Kalanithi is de beste dokter waarmee ik in mijn hele leven in contact ben gekomen. Ik vul nooit enquêtes in zoals deze, maar mijn bezoek met haar was te geweldig om niet te delen. Dr. Kalanithi bracht veel tijd met mij door met vragen over wat er met mij gebeurd is, waarbij hij elk deel van mijn ervaring grondig uitlegde en mij adviseerde met de beste volgende stappen. Ik verliet de afspraak en voelde me zo dankbaar. Ze was zo geduldig en luisterde naar al mijn zorgen en je kunt zien dat ze echt om me gaf. Het was niet alleen een haast om van de ene patiënt naar de andere te gaan. Ik herinner me dat ik mijn man na de afspraak vertelde :” ik wou dat ze voor altijd mijn dokter kon zijn, voor alles!”Gewoon een absoluut geweldige dokter. Dank je!!!

SHC patiënt, Nov 2018

Dr. Kalanithi was uiterst grondig in haar onderzoek naar mijn probleem.

SHC patiënt, Nov. 2018

Dr. Kalanithi was zorgzaam, duidelijk en direct bij haar onderzoek van me. Ze gaf me een comfortabel gevoel, maar toonde ook vertrouwen en kennis en liet me vragen stellen.

SHC patiënt, Sep. 2018

uitzonderlijk in diepgaande vragen die vertrouwen in haar zorg inspireerden.

SHC patiënt, Aug 2018

Dr. Kalanithi ging verder om mijn probleem aan te pakken. Ik kan niet zeggen hoe enorm dankbaar ik ben dat zij onmiddellijk actie heeft ondernomen en enorm nauwgezet was in haar evaluatie & onderzoek. Dit is een dokter waar ik eeuwig dankbaar voor zal zijn.

SHC patiënt, Aug 2018

arts was groot & hoffelijk & ze deed een zeer goede poging om aan mijn gezondheidsbehoeften te voldoen.

SHC patiënt, Aug 2018

Dr. Kalanithi was betrokken en competent. Een waar genoegen en zet me op het gemak.

SHC patiënt, Aug 2018

Zeer goed.

SHC patiënt, Jun 2018

mijn vrouw en ik hielden van haar en zouden haar aanraden!

SHC patiënt, mei 2018

zeer gelukkig, grote arts

SHC patiënt, mei 2018

SHC patiënt, mei 2018

ze was zeer meelevend, deskundig, ze zorgde voor alles wat ik nodig had en meer. Dank u Dr. Kalanithi.

SHC patiënt, Apr 2018

Mijn Dr voor het bezoek was zo zorgzaam, professioneel en behulpzaam. vriendelijk, beleefd, respectvol..wondermens. Gelukkig voor dokters zoals zij. Ze maakte duidelijk dat als ik op enig moment pijn voelde, ze onmiddellijk zou stoppen, waardoor ik me op mijn gemak bij haar voelde. Ook ging ze door mijn grafiek om me te informeren dat ik eigenlijk een laag ijzer had op basis van recente testresultaten besteld door een andere Dr.Dit is ongelooflijk nuttig omdat dit geen reden was voor het bezoek, maar ze gaf om mijn algehele gezondheid om ervoor te zorgen dat ik in dat gebied begeleid werd nadat we mijn eerste reden voor bezoek hadden aangepakt. Ik voel me ongelooflijk dankbaar om haar te ontmoeten die dag, zou niet gewild hebben dat iemand anders mij zou behandelen.

SHC patiënt, mrt 2018

ik heb erg genoten van mijn ontmoeting met Dr.Goddard Kalanithi. Als ze patiënten accepteerde voor eerstelijnszorg, zou ik direct naar haar overstappen!

SHC patiënt, Jan. 2018

Dr. Kalinithi is medelevend en toonde uitstekende medische vaardigheden.

SHC patiënt, okt 2017

Dr. Kalanithi is ongeveer de beste arts die ik ooit heb gezien. Ze was grondig en attent, praktisch en professioneel – ze zou mijn eerste keuze zijn voor een huisarts.

SHC patiënt, Sep 2017

Dr. Kalanithi is geweldig, jammer dat ze geen paneel open heeft, anders maak ik haar mijn PCP.

SHC patiënt, Sep 2017

Dr. Kalanithi was uitstekend. Ik zou haar graag mijn eerstelijnsarts maken.

SHC patiënt, Aug 2017

Dr. Kalanthini was geweldig! Grote arts

SHC patiënt, Jun 2017

Dr. Kalanithi is een opmerkelijke arts, met de beste manier waarop ik ooit heb gezien. De wereld zou een betere plek zijn als andere dokters aanwijzingen van haar zouden aannemen.

SHC patiënt, april 2017

het was een uitstekende ervaring.

SHC patiënt, mrt 2017

het personeel hier moet worden erkend voor hun geweldige people skills.

SHC patiënt, Jan 2017

ze was uitstekend

SHC patiënt, Jan 2017

goede service, uitstekende arts.

SHC patiënt, Jan 2017

Dr. Kalanithi is slechts een van de beste artsen die ik heb ontmoet, vriendelijk, slim, zorgzaam en een uitstekende arts. Dank je!

SHC patiënt, Jan 2017

ongelooflijke arts! Ze is de beste dokter van Standford!

SHC patiënt, Jan 2017

uitstaande!

SHC patiënt, Nov 2016

een van de beste artsen die ik ooit heb gezien.

SHC patiënt, Aug 2016

Dr. Kalanithi was betrokken, aanwezig en zeer attent.

SHC patiënt, Aug 2016

arts was fantastisch. Ik voelde me heel ontspannen en goed verzorgd.

SHC patiënt, Jul. 2016

medicatie zorgde niet voor mijn pijn. Lucy zei niet wat ik moest doen als de medicijnen niet genoeg waren.

SHC patiënt, Jul 2016

Dr. Kalanithi was geweldig. Elke keer als ik Express Care bezoek word ik goed verzorgd.

SHC patiënt, Jul 2016

het was een prachtige appt. Ik voelde me verzorgd…

SHC patiënt, mei 2016

geweldige ervaring in alle opzichten.

SHC patiënt, mrt 2016

Had een geweldige ervaring.

SHC patiënt, mrt 2016

Dr. Kalanithi was uiterst vriendelijk, hoffelijk, maar grondig. Ze heeft me op alle punten betrokken bij het besluitvormingsproces. Een geweldige clinicus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.