blijf toegewijd aan uw doelen met deze creatieve en effectieve Tips

om blijvende gedragsverandering te ervaren, is het van cruciaal belang dat u zich blijft inzetten voor uw Microstep (een door de wetenschap gesteunde gewoonte die te klein is om te falen), zelfs als u niet per se op koers wilt blijven.Dat betekent dat je jezelf verantwoordelijk houdt bij elke stap.

we vroegen onze Thrive community hoe ze zich inzetten — en blijven inzetten — om een nieuwe gewoonte te vormen. Welke van deze creatieve tips probeer je de volgende keer dat je een doel stelt?

zie je Microstep als een belofte

” mijn eerste gewoonte om toegewijd te blijven aan een nieuwe Microstep is mijn mindset. Ik denk er graag aan om een gewoonte aan te nemen als een belofte die ik mezelf maak. Deze mindset Houdt me eerlijk, want alleen Ik kan echt beoordelen of ik een goed excuus heb om af en toe van de gewoonte af te wijken. Tegelijkertijd wil ik mijn belofte aan mezelf nooit breken omdat mijn gevoel van eigenwaarde een klap krijgt, en dat, op zijn beurt, duikt op in elk ander ding dat ik doe.”

—Amal Mehic, industrial process engineer, Syracuse, NY

Find a goal-oriented community

” om toegewijd te blijven, sluit ik me aan bij een groep mensen die een 14-daagse of 30-daagse uitdaging doen om een bepaald gedrag te bereiken — zoals intermitterend vasten of suikervrij worden. Ik nodig ook een paar mensen uit om mee te doen aan mijn eigen doelen, zodat we ze samen kunnen volgen. Groepsenergie past het best bij mij, zodat ik de ondersteuning kan krijgen die ik nodig heb en ondersteuning kan bieden aan anderen. Het is zowel gunstig als de moeite waard!”

—Loreta Pivoriunaite, performance strateeg, Litouwen

Noteer het

“om een gewoonte aan te houden, is mijn truc om het regelmatig op te schrijven. Je zou verbaasd zijn hoeveel meer verantwoording je voelt als je iets op papier hebt gezet!”

—S. A., dentist, Amsterdam, Nederland

“Ik heb geleerd dat om toegewijd te blijven aan een nieuwe gewoonte, ik moet ervoor zorgen dat ik mezelf op te zetten voor succes door het voorbereiden van mijn omgeving om de gewoonte die ik probeer te ontwikkelen ondersteunen. Mijn doel op dit moment is om meer water en minder frisdrank te drinken — dus ik houd een paar grote flessen water op mijn bureau, en zorg ervoor dat een van hen is altijd vol!”

—Kirk Miller, consulting, Chicago, IL

Markeer een X op uw agenda

“ik heb een vriend die ik elke dag sms als ik klaar ben met mijn gewoonte, en dan markeer ik een grote X op mijn bureaukalender om mijn voortgang visueel weer te geven. Het zien van de streep van X ‘ s langer en langer is zeer bevredigend, en het is een mooie visuele herinnering aan de vooruitgang die ik maak.”

—Lisa Abramson, executive coach en TEDx speaker, San Francisco, CA

Schedule rewards

“ik vind dat het instellen van continue herinneringen op mijn telefoon en plannen in mijn nieuwe gewoonte om mijn dagelijkse agenda werkt zeer goed. En als het gaat om op de rails te blijven, is het toestaan van mezelf beloningen af en toe — zoals mezelf laten uitslapen op een weekendmorgen — gunstig voor mijn succes.”

—Carrie McEachran, uitvoerend directeur, Sarnia, ON, Canada

vind je “waarom”

” om mijn vastberadenheid sterk te houden en een nieuwe gewoonte te behouden, moet ik de echte reden erachter ontdekken. Als u bijvoorbeeld uw dieet wilt veranderen om meer energie te krijgen en gewicht te verliezen, dan moet de reden meer zijn dan ‘om in bepaalde kleding te kunnen passen. Je moet dieper gaan en jezelf afvragen, als ik kon dragen wat ik wilde, wat zou dat Voor mij betekenen?’Het antwoord daarop kan variëren. Ik doe deze oefening meestal meerdere keren totdat het resultaat zo betekenisvol is dat ik elke dag wakker word en het wil.”

—Ali Davies, marketing manager, Nieuw-Zeeland

Enlist an accountability buddy

“‘ s morgens wakker worden en mijn telefoon pakken is voor mij een automatische reflex geworden. Nadat ik besefte hoeveel angst deze gewoonte veroorzaakte, besloot ik te stoppen. Mijn eerste stap was om mijn patroon te onderbreken en het moeilijk maken om mijn telefoon te bereiken in de eerste plaats, dus ik verplaatste mijn laadstation naar een andere kamer. Mijn tweede stap was om mijn man uit te nodigen om mee te doen in deze achtervolging. Nu geven we enthousiast onze schermtijd op en doen in plaats daarvan Qi-gong. Het hebben van een partner helpt me om toegewijd te blijven.”

—Daria Tsvenger, personal growth expert, Los Angeles, CA

geef jezelf een spiegel peptalk

” toegewijd blijven aan een doel begint met met mezelf praten. Ik zeg letterlijk tegen mezelf in de spiegel, ‘Ik ga…’ dan schrijf ik het in mijn dagelijkse Google Agenda om me eraan te herinneren. Tot slot bel ik een vriend en vraag hen om me te helpen met mijn doel.”

—Rudy Chavarria, oprichter en CEO, Walnut, CA

Keep a visual in for you

” voor mij draait het allemaal om het zien van iets dat me doet denken aan mijn toewijding aan mijn nieuwe gewoonte. Ik heb de rest van mijn 2020-doelstellingen opgeschreven en geplakt aan de binnenkant van mijn kastdeur, zodat ik ze zie en elke ochtend opnieuw beginnen met wat belangrijk is. Een van mijn doelen is om eind maart van 30 naar 100 push-ups te krijgen. Om me aan m ’n verplichtingen te houden, heb ik m’ n yogamat in m ‘ n TV-kamer gezet. Terwijl ik installeer om mijn favoriete show te kijken, zegt mijn yogamat me dat ik pushups moet doen tijdens reclamepauzes.”

—Shelli Baltman, innovation expert, Toronto, Canada

Identificeer uw doel

” ik probeer verbonden te blijven met het doel van de nieuwe gewoonte die ik aan het opbouwen ben. Ik vraag me af: ‘waarom is het belangrijk dat ik elke ochtend schrijf?’Toen ik me voor het eerst inzet om elke ochtend te schrijven, was dat uit passie. Maar ik realiseerde me dat Passie alleen niet genoeg is om me consequent te houden. Toen ik verbonden dagelijks schrijven aan het besef dat ik nodig had om sterk te verbeteren als ik wilde een succesvolle auteur te zijn, dat extra doel toegevoegd brandstof aan mijn doel en hielp me blijven betrokken.”

—kern Carter, schrijver, Toronto, Canada

stel herinneringen

” toen ik vroeger doelen stelde, voelde ik me aanvankelijk enthousiast over hen, maar vergat ze na een week of twee. Toen begon ik het ouderwetse tickler-systeem te implementeren, maar het digitaal te maken. Nu, Ik heb mijn nieuwe doel verschijnen als een herinnering op mijn digitale kalender elke dag. Ik zet de herinnering op herhalen en laat het twee of drie keer per dag verschijnen gedurende ongeveer drie of vier weken. Dit helpt me om gefocust en toegewijd te blijven.”

—Beth Caldwell, marketing consultant, Pittsburgh, PA

Map out concrete steps

” I used to set goals for myself, but then I would get verchroomd in the end goal, and miss the crucial steps necessary to get there. In plaats van voortdurend te focussen op het resultaat, richt ik me nu op het proces. Ik denk dat een geweldig hulpmiddel voor mezelf, en voor anderen, is het uitzoeken van concrete stappen die leiden tot het bereiken van een doel, en het uitvoeren ervan. Wanneer ik met een nieuw doel kom, besteed ik tijd aan het schetsen van wat er nodig is om het te bereiken, en stel dan een tijdlijn voor mezelf. Het heeft een revolutie teweeggebracht in mijn productiviteit en mijn output.”

—Lindsay Fuce, freelance schrijver, Washington, D. C.

gebruik een tijdschrift

” Ik gebruik bullet journal pages om te helpen met de goede gewoontes waar ik aan werk. Het helpt me mijn prestaties te visualiseren en geeft me concrete dingen om naar te streven. Als ik mijn maandelijkse pagina ‘ s niet doe, zie ik dat mijn gewoontes beginnen te glijden. Ze zijn game-changers voor mij als het gaat om toegewijd te blijven.”

—Nicole K., sales partner, Dallas, TX

Pinpoint your ‘ aha ‘moment

” ik heb onlangs een van de grootste gewoonten van mijn leven gebroken, namelijk op mijn nagels bijten. Om betrokken te blijven, vond ik dat er eerst een intrinsieke motivatie moet zijn. Je kunt het niet doen omdat iemand anders wil dat je het doet. Het moet van binnenuit komen. Er moet een ‘aha’ moment zijn waarop je je realiseert dat de gewoonte je niet dient. Alleen dan zul je de wilskracht vinden om dit te overwinnen. Voor mij was dit het realiseren dat ik een slachtoffer was van mijn onderbewustzijn en neigingen.”

—Brooke Nally, freelance schrijver, Uluwatu, Bali

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.