4 edelstenen voor het ontwikkelen van Oude Man kracht

mijn vader had altijd geen nek. Zijn vallen waren enorm, zijn greep was (en is nog steeds) empowerend en pijnlijk en hij had altijd wat wij noemden, “Oude Man kracht.”Mijn broer en ik waren nooit echt zeker hoe hij het kreeg. Was het van jaren gewichtheffen? Waren het de ontelbare uren in de worstelkamer? Was het gewoon een natuurlijke mechanische aanpassing aan externe stimulus? Hoe dan ook, we hebben altijd geweten dat hij die oude man kracht had.

hier ben ik dan, 35 jaar oud en werk ik aan diezelfde fysieke kracht. De Vader kracht, De Oude man kracht, de onmetelijke punt van wat maakt oude kerels voelen sterk AF! In geen geval heb ik het gevoel dat ik de Oude man kracht van mijn vader hebben ontwikkeld, maar ik heb het gevoel alsof ik een goed systeem rond de training om gezond te blijven, vonk levensduur van de training, terwijl verder te ontwikkelen daadwerkelijk toegepaste kracht in de gewichtskamer. Hier zijn vier sleutels die ik heb ontdekt in de afgelopen jaren die me hebben geholpen groeien die oude Man kalende kracht terwijl het hebben van meerdere bedrijven en vier kinderen!

 • Neem TWEE grote kracht mutaties per programma
 • naarmate ik ouder ben geworden, heb ik gemerkt dat ik me veel beter richt op slechts één of twee grote krachtbewegingen. Toen ik jonger was, wilde ik dat mijn snatch beter werd, ik wilde mijn frontkraakpanden laten groeien, mijn bankdrukken verbeteren, mijn kracht schoon opblazen, allemaal binnen één programma. Nu kies ik een prioriteit. Als mijn doel is om mijn rugkraakpand te verbeteren, dan is alle intensiteit van mijn training gebaseerd op mijn rugkraakpanden, de rest van de tijd, richt ik me op matige intensiteit oefening of zelfs lage intensiteit gewichten. Dit helpt me gezond en gemotiveerd te blijven. Een eenvoudige truc de laatste tijd dat heeft gewerkt voor mij is gericht op een been beweging die leidt tot kracht winsten terwijl nog steeds duwen een bovenlichaam lift ook. Dat helpt me merken een impact van been dag tot bovenlichaam dag en het helpt me blijven duwen hard als ik voel de groove!

 • Bodybuilding is je beste vriend.
 • ik lachte bodybuilders uit. Ik dacht altijd dat ze stom waren en niet geïnteresseerd in echte TRAINING. Naarmate ik ouder werd, heb ik een nieuwe waardering gevonden. Om te beginnen kan de training erg moeilijk zijn. Bovendien heeft bodybuilding me terug naar mijn jeugd gebracht! Het najagen van een pomp kan in het begin gemakkelijk zijn, maar nu is er een ander soort motivatie nodig om een pomp te bereiken en die pomp gedurende een trainingssessie te laten groeien. Dit heeft versneld mijn trainingssessies, terwijl nog steeds leidt tot solide spiergroei! Bodybuilding heeft me ook gelukkig gehouden. Ik geloof dat het helpt me te herstellen van een zware dag van de training en het helpt me een goede spanning voelen als ik niet absurd zwaar gaan!

 • Mobiliteit regels.
 • Goh, ik haat mobiliteit. Ik haat het. Echter, Ik heb gemerkt dat een verbetering in het algemeen welzijn en veel minder gewrichtspijn als ik blijf langzaam omarmen mobiliteit. Ik probeer mijn mobiliteitswerk op 10-12 minuten te houden. Als mijn mobiliteitssessies langer waren, zou ik niet gemotiveerd zijn en zou ik het uiteindelijk helemaal stoppen. Ik sla graag bovenkozakken kraakpanden, wat diepe pistoolkraakpuzzels, sla wat belangrijke lat-stukken en maak mijn thoracale wervelkolom wakker voordat ik in de gewichten rol. Dit heeft mijn herstel verbeterd en door het verlengen van de spier, heb ik een aantal goede kracht winsten gezien!

 • als je het voelt, ga dan naar SMASH MODE.
 • ik hou van auto-regulering, dus dit is een no-brainer voor mij. Als ik de krachtgroef voel rollen, omhels ik en berijd ik de golf zo lang als ik kan. Misschien sliep mijn tweeling de vorige nacht langer en op mijn beurt sliep ik later. Misschien heb ik overdag meer proteïne gegeten of heb ik wat extra mobiliteitswerk gedaan. Soms komt het neer op het milieu. Ik hou van tillen met mijn werpers omdat ze me motiveren om de lading nog verder te duwen! Als ik voel een groove rollen met zware gewichten, Ik gebruik maken van het en ik zou kunnen raken 6-7 extra sets, het invoeren van SMASH MODE!

  Als vader van vier, terwijl het bezit van 3 bedrijven en het beheren van meerdere werknemers en coaching meer dan 65 atleten kan moeilijk zijn. Maar het is belangrijk dat mijn persoonlijke training doorgaat. Training is voor mij een vorm van meditatie. Het is een middel voor mij om me positief te voelen, om mijn emoties en positieve energie te betrekken en ze op de juiste manier uit te drukken. Voor mij om mijn eigen kracht reis voort te zetten, mijn trainingen zijn iets veranderd, maar mijn motivatie blijft gedijen! Wees zo sterk als ik kan, wees een goed voorbeeld voor mijn kinderen en mijn cliënten en stimuleer goede, mentale groei!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.